Retourneren

Product besteld maar voldoet het toch niet aan je verwachtingen? Geen probleem. Je hebt het recht je bestelling tot 8 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 5 dagen de tijd om het artikel/order retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bontonkappers.nl

 Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren: 
• De geretourneerde artikelen mogen niet geopend/gebruikt en/of beschadigd zijn. De Bon Ton Kappers sticker dient onaangetast te zijn.
• Artikelen uit de Sale kunnen niet worden geretourneerd.

1. Informatie retourzending (herroeping bestelling):
 
Stuur ons deze informatie per mail (info@bontonkappers.nl) als je de overeenkomst wilt herroepen: 

• jouw naam en contactgegevens (incl. e-mail en tel.nr)
• het rekeningnummer waarop we het orderbedrag terug kunnen storten
• ordernummer
• bestel- en ontvangstdatum 
• bij voorkeur ook de reden van retour (deze is echter niet verplicht) 

 

  2. RETOUR TERUGSTUREN
Stuur je retourartikelen op eigen kosten binnen 8 dagen na ontvangst samen met de pakbon naar onderstaand adres. Retouren die later binnenkomen kunnen wij helaas niet meer verwerken.
 
Bon Ton Kappers
Van Broeckhuysenstraat 44
6511 PK Nijmegen
 
Let op: vergeet niet de factuur bij te sluiten bij je retour. Mocht je je factuur nog nodig hebben dan heb je deze ook van ons ontvangen per mail.
De kosten van de retourzending zijn voor de afzender en worden niet door Bon Ton Kappers vergoed. Nadat we je retour hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag van het product binnen 14 dagen terug op je bankrekening.
De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender.

We adviseren om retourartikelen met Track & Trace of aangetekend terug te sturen met PostNL.