Maak Afspraak

Belangrijke mededelingen voor het maken/wijzigen van je online afspraken:

Het is vanaf nu mogelijk om je afspraak te wijzigen/annuleren in Barber Booking (ALLEEN indien je een account hebt aangemaakt).

Als je (nog) geen account hebt aangemaakt en je de afspraak wil veranderen qua tijd/datum dan verzoeken wij je DRINGEND om te bellen (024-3229488) en ajb niet een nieuwe plannen in Barber Booking zonder overleg maar stuur een email naar info@bontonkappers.nl.

Indien je jouw gemaakte afspraak niet nakomt wordt deze alsnog aan je doorberekend omdat wij jou verwacht hadden en een ander niet hebben kunnen helpen. Lees hiervoor onze huisregels.

Voor het maken van KLEURAFSPRAKEN is het belangrijk dat je aangeeft wat jouw wensen in deze zijn (in het tekstvak) zodat er altijd voldoende tijd voor je gereserveerd kan worden. In het geval dat je een gecombineerde (knippen en kleuren) afspraak wil maken verzoeken wij je altijd telefonisch contact op te nemen. Maak je toch een online afspraak lees dan goed bij het maken van je afspraken welke optie je kunt kiezen, het kan zijn dat dan niet jouw wens qua behandeling lukt. Als voorbeeld: je wil graag highlights en je kiest de optie:  1 kleur bij de afspraak dan kan dat NIET uiteraard, dit kost nl meer tijd.

Dit voorkomt veel misverstanden want kleuren is nu eenmaal maatwerk en kost tijd.

Het kan zijn dat je gewenste tijdstip (maximaal 15 minuten later) door ons verschoven kan worden als dit zo uitkomt in de planning. Indien anders nemen wij contact met jou op.

Bij Tamara en Ton geldt je Studentenkorting NIET! boek je toch bij hen betaal je het normale tarief. Bij Theo kun je voor een bepaalde manier van krulhaar knippen speciaal voor dames terecht, dit kun je aanvinken als afspraakmogelijkheid, zie de prijslijst.  Voor mannen geldt dit niet, het heeft met de haarlengte en styling te maken, dan kun je dit als opmerking plaatsen in het tekstvak

Dank je wel voor je begrip.

Klik op onderstaande button voor het maken van een online afspraak.

Maak een afspraak met Bon Ton Kappers Nijmegen

Ons salonadres:
Van Broeckhuysenstraat 44
6511 PK Nijmegen
Telefoon:
024 - 322 94 88