Onze producten

It is so Great to work with the Different Brands!

Wij werken met een breed scala aan producten maar daarbinnen selecteren we kritisch op kwaliteit, specifieke professionele toepassingen, het kunnen bieden van individueel (haar) maatwerk en op het maatschappelijk bewust willen ondernemen.

Het Amerikaanse merk Living Proof is duidelijk onderscheidend van andere merken net als het Australische merk Nak Haircare. Voor stijl- en kwaliteitsbewuste heren is er sinds kort het toffe merk STMNT Grooming!  Tevens verkopen wij nog altijd het eigenzinnige merk Tigi Haircare en de 4 Dear Barber waxen.

Onze overtuiging gevoed door onze uitgebreide ervaring is dat het Italiaanse merk Alfaparf Milano zowel prachtige kleuren als een goede houdbaarheid levert. Als er een forse kleurverandering nodig is dan is Olaplex, wat wij als sinds de start in Nederland als merk voeren, de beste keuze en voor ons de standaard. Deze lijn is uitgebreid met een aantal producten voor thuisgebruik.

Vraag vooral advies over wat voor jouw haar het beste is en ervaar het ook zelf! Wij werken in onze Bon Ton salon met de volgende producten:

Living Proof Haircare   Alfaparf Milano Nak Hair care Tigi Haircare Dear Barber Oplaplex Fudge haircare STMNT Grooming Goods

Wij hebben al met al het volledige spectrum aan kleuren en producten in huis om de nieuwste haarstijlen en de wensen en kenmerken van onze cliënten te ondersteunen.

Prettige bijkomende gedachte: deze producten zijn dierproefvrij, sulfaat- en parabenenvrij en zoveel mogelijk uit veganistische oorsprong.