Onze producten

It is so Great to work with the Different Brands!

Wij werken met een breed scala aan producten maar daarbinnen selecteren we kritisch op kwaliteit, specifieke professionele toepassingen, het kunnen bieden van individueel (haar) maatwerk en op het maatschappelijk bewust willen ondernemen.

Het Amerikaanse merk Living Proof is duidelijk onderscheidend van andere merken doordat het siliconenvrije producten zijn en met het Healthy Hair Molecule (OFPMA) ingrediënt waardoor het haar veel langer schoon blijft en voller aanvoelt.

Net als het Australische merk Nak Haircare wat uiteraard zonder sulfaten en parabenen is en daarbij Vegan Friendly is.

Sinds oktober 2021 verkopen we ook het Zweedse merk Nine Yards met een mooi scala aan producten waar we zeer tevreden over zijn.

Voor stijl- en kwaliteitsbewuste heren is er sinds kort het toffe merk uit de USA ....STMNT Grooming! 

Tevens verkopen wij nog altijd het eigenzinnige merk Tigi Haircare en de 4 Dear Barber waxen.

Onze overtuiging gevoed door onze uitgebreide ervaring is dat het Italiaanse merk Alfaparf Milano zowel prachtige kleuren als een goede houdbaarheid levert.

Als er een forse kleurverandering nodig is dan is Olaplex- wat wij als sinds de start in Nederland als merk voeren- een goede keuze en voor ons de standaard. Deze lijn is uitgebreid met een aantal producten voor thuisgebruik.

Metal Detox is het nieuwste product van Loreal Professionnel, dit zorgt ervoor dat het haar schoon wordt, als het ware ontgift wordt van de metalen uit je haar en die verwijderd, zorgt bij het kleuren voor een betere houdbaarheid en structuur, dit product is na de salonbehandeling er ook voor thuisgebruik om het resultaat beter te houden.

Vraag vooral advies over wat voor jouw haar het beste is en ervaar het ook zelf! Wij werken in onze Bon Ton salon met de volgende producten:

Living Proof Haircare   Alfaparf Milano Nak Hair care Tigi Haircare Dear Barber Oplaplex Fudge haircare STMNT Grooming Goods  loreal metal detox

Wij hebben al met al het volledige spectrum aan kleuren en producten in huis om de nieuwste haarstijlen en de wensen en kenmerken van onze cliënten te ondersteunen.

Prettige bijkomende gedachte: deze producten zijn dierproefvrij, sulfaat- en parabenenvrij en zoveel mogelijk uit veganistische oorsprong.