Onze producten

It is so Great to work with the Different Brands!

Wij werken met een breed scala aan producten maar daarbinnen selecteren we kritisch op kwaliteit, specifieke professionele toepassingen, het kunnen bieden van individueel (haar) maatwerk en op het maatschappelijk gebied bewust willen ondernemen.

Vanaf half februari 2022 zijn we gestart met het merk Authentic Beauty Concept wat helemaal aansluit op onze wensen qua verzorging en filosofie. Vegan en goed doordachte haarverzorgingsproducten die een combinatie van de modernste technieken, zorgvuldig gekozen ingrediënten en een voortdurende ontdekkingsreis naar nog mooiere ingrediënten zijn. Sinds januari 2023 hebben we ook het Refillstation waar je jouw lege fles ABC shampoo en/of conditioner opnieuw kunt vullen.

Van dezelfde leverancier is er Sessions Label, een mooie beknopte stylingsproductenlijn die voor elk haartype te gebruiken is.

Ons kleurmerk is sinds 1 april 2022 Schwarzkopf Professional die een enorm scala aan mogelijkheden biedt in kleur en techniek. Onze kleurspecialisten worden opgeleid tot Color Master om alle ins en outs te weten te komen. We zijn erg verrast door dit merk en kunnen hierdoor nu nog mooiere kleuren maken .

Ook de fijne warmteborstel B.rush 40 zit standaard in ons assortiment.

Voor stijl- en kwaliteitsbewuste heren is er het toffe merk uit de USA ....STMNT Grooming! en de 4 Dear Barber waxen.

Als er een forse kleurverandering nodig is dan is Olaplex- wat wij als sinds de start in Nederland als merk voeren- een goede keuze en voor ons de standaard. Deze lijn is uitgebreid met een aantal producten voor thuisgebruik.

Vraag vooral advies over wat voor jouw haar het beste is en ervaar het ook zelf! Wij werken in onze Bon Ton salon en met de volgende producten die ook in onze webshop verkrijgbaar zijn:
Authentic Beauty Concept  STMNT Grooming Goods Oplaplex  Dear Barber  Schwarzkopf professional Senssions label van Schwarzkopf Brush borstels

Wij hebben al met al het volledige spectrum aan kleuren en producten in huis om de nieuwste haarstijlen en de wensen en kenmerken van onze cliënten te ondersteunen.

Prettige bijkomende gedachte: deze producten zijn dierproefvrij, sulfaat- en parabenenvrij en zoveel mogelijk uit veganistische oorsprong.