Onze producten

It is so Great to work with the Different Brands!

Wij werken met een breed scala aan producten maar daarbinnen selecteren we kritisch op kwaliteit, specifieke professionele toepassingen, het kunnen bieden van individueel (haar) maatwerk en op het maatschappelijk gebied bewust willen ondernemen.

Vanaf half februari 2022 zijn we gestart met het merk Authentic Beauty Concept wat helemaal aansluit op onze wensen qua verzorging en filosofie. Vegan en goed doordachte haarverzorgingsproducten die een combinatie van de modernste technieken, zorgvuldig gekozen ingrediënten en een voortdurende ontdekkingsreis naar nog mooiere ingrediënten zijn. Sinds januari 2023 hebben we ook het Refillstation waar je jouw lege fles ABC shampoo en/of conditioner opnieuw kunt vullen.

Van dezelfde leverancier is er Sessions Label, een mooie beknopte stylingsproductenlijn die voor elk haartype te gebruiken is.

Color Masters
Ons kleurmerk is sinds 1 april 2022 Schwarzkopf Professional die een enorm scala aan mogelijkheden biedt in kleur en technieken en er is keuze uit zowel met als zonder Ammonia houdende verf voor de kwetsbare hoofdhuid. Onze kleurspecialisten worden opgeleid tot Color Master om alle ins en outs te weten te komen. We zijn erg verrast door dit merk en kunnen hierdoor nu nog mooiere kleuren maken.

Als er een forse kleurverandering nodig is dan is Olaplex- wat wij als sinds de start in Nederland als merk voeren- een goede keuze en voor ons de standaard. Deze lijn is uitgebreid met een aantal producten voor thuisgebruik. sinds half juni 2024 is ons assortiment uitgebreid met het merk Fuente wat net zoals ABC producten heeft die 100% vegan zijn, getest zonder dierproeven en bevatten enkel organische ingrediënten en natuurlijk aroma's. Vraag in de salon naar de diverse producten die ook snel in de webshop komen te staan.

Speciaal voor heren
Voor stijl- en kwaliteitsbewuste heren is er het toffe merk uit de USA ....
STMNT Grooming! en de 4 Dear Barber waxen.

Styling tools
Ook de fijne warmteborstel B.rush 40 zit standaard in ons assortiment. Het merk GHD is sinds kort ook bij ons verkrijgbaar, deze Good Hair Day tools bestaande uit föhns, warmteborstels en stijl/krultangen zijn onmisbaar voor jouw perfecte look om thuis te gebruiken.

Vraag vooral advies over wat voor jouw haar het beste is en ervaar het ook zelf! Wij werken in onze Bon Ton salon en met de volgende producten die ook in onze webshop verkrijgbaar zijn:

Authentic Beauty Concept  STMNT Grooming Goods Schwarzkopf professionalSenssions label van Schwarzkopf      OplaplexBrush borstels BlondMe van Schwarzkopf bij Bon Ton Kappers R Two bij Bon Ton Kappers  Dear Barber

Wij hebben al met al het volledige spectrum aan kleuren en producten in huis om de nieuwste haarstijlen en de wensen en kenmerken van onze cliënten te ondersteunen.

Dierproef vrij & Recyclen
Prettige bijkomende gedachte: deze producten zijn dierproefvrij, sulfaat- en parabenenvrij en zoveel mogelijk uit veganistische oorsprong. Wij doen mee aan het opsparen van de lege tubes en aluminiumfolies om deze te recyclen voor beter milieu via Schwarzkopf Professional.

Refilbar
Sinds kort hebben wij een Vegan Beauty Refill bar van ABC in onze salon. Om het plastic gebruik te verminderen kwamen ze met een nieuw innovatief idee: neem je gebruikte ABC refill fles mee bij je bezoek aan onze salon en vul deze bij in onze Refill Bar.

De flesjes van Authentic Beauty Concept zijn gemaakt van 92% gerecycled plastic. Deze flesjes hebben ook het 85% bio-based PE-etiket. Dat laat zien dat het een duurzaam product is. Zo dragen we samen bij aan het verminderen van de afvalberg.