Ontdek de Ultieme Haarverzorging voor Krullend Haar met Authentic Beauty Concept bij Bon Ton Kappers

Authentic beauty concept, Krullend haar -

Ontdek de Ultieme Haarverzorging voor Krullend Haar met Authentic Beauty Concept bij Bon Ton Kappers

Krullend haar heeft zijn eigen unieke charme, maar het kan soms wat extra liefde en zorg nodig hebben om op zijn best te zijn. Daarom zijn we blij met de nieuwe textured hair heroes van Authentic Beauty Concept, vanaf nu verkrijgbaar bij Bon Ton Kappers. Deze innovatieve haarverzorgingslijn is speciaal ontworpen om de meest uiteenlopende natuurlijke haartexturen te verbeteren, van de zachtste golven tot de strakste krullen. Of je krullen nu verwaarloosd zijn en wat TLC nodig hebben of beschadigd zijn als gevolg van warmtestyling of chemische behandelingen. Dit productentrio  is de perfecte formule om de textuur van je haar weer op de rails te krijgen.

Wat is getextureerd haar eigenlijk?

Getextureerd haar is een overkoepelende term voor verschillende haartypes en -texturen. Het omvat haarlokken met unieke vormen en bewegingen die niet volledig steil zijn. Deze variëteit wordt vaak aangeduid als een "krulpatroon" en weerspiegelt de natuurlijke groei van het haar. Authentic Beauty Concept begrijpt de schoonheid van getextureerd haar en heeft daarom drie textured hair heroes ontwikkeld om zachtheid en glans te brengen aan alle soorten getextureerd haar, terwijl ze authentieke golven, krullen en alles daartussenin versterken.

Onze Textured Hair Heroes 

1. Hydrate Intense Treatment 

Dit intens verzorgende masker is rijk aan hydratatie en verhoogt de handelbaarheid van je krullen. Het herstelt de natuurlijke glans van het haar en helpt om beschadigd haar nieuw leven in te blazen. Als je krullen er dof en levenloos uitzien, is dit de perfecte behandeling om ze weer tot leven te wekken.
 

2. Hydrate Curl Enhancer

Een diep hydraterende leave-in gel heeft een lichtgewicht formule die je krullen perfect definieert zonder die vervelende 'crunch'. Het biedt de hoogste kruldefinitie en medium fixatie voor krullen en spiralen. Bovendien beschermt het je haar tegen vochtigheid, vermindert het pluizigheid en versterkt het de natuurlijke glans. Kortom, het is een must-have voor krullend haar.

 

3. Hydrate Smoothing Serum

Dit lichtgewicht, diep hydraterende serum op waterbasis is een redder in nood voor wie last heeft van pluizig haar. Het maakt het haaroppervlak glad en zorgt voor prachtige kruldefinitie zonder te verzwaren. Het serum versterkt de natuurlijke glans en laat je haar zijdezacht aanvoelen.

 

Natuurlijke Ingrediënten

Authentic Beauty Concept heeft zich toegewijd aan het welzijn van je haar. Daarom zijn alle producten samengesteld met duurzaam gewonnen ingrediënten, zoals Murumuru Butter en Lijnzaadolie, die bekend staan om hun voedende en versterkende eigenschappen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een intense behandeling, een leave-in gel voor kruldefinitie, of een gladmakend serum voor pluizig haar, Authentic Beauty Concept heeft de perfecte oplossing voor jouw krullende lokken. Vraag erna bij je bezoek Bon Ton Kappers en ontdek onze nieuwe haarverzorgingslijn voor krullend haar - je zult versteld staan van de resultaten!


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd