Nieuwe merken BlondMe en R-Two in de salon

beschadigd haar, BlondMe, haarverzorging, RTwo, Schwarzkopf -

Nieuwe merken BlondMe en R-Two in de salon

Ontdek bij Bon Ton Kappers twee nieuwe merken van Schwarzkopf haarverzorging: BLONDME en R-TWO. BLONDME biedt slimme kleurtechnologie met Bond Enforcing Technologie voor bescherming en behoud van kracht en elasticiteit. R-TWO is perfect voor extreem beschadigd haar met de transformatieve Double Bonding Technologie voor diep herstel in twee eenvoudige stappen. Beide merken zorgen voor gezond, glanzend en makkelijk hanteerbaar haar.

BlondMe

Ervaar de slimme kleurtechnologie van Schwarzkopf Professional BLONDME, verkrijgbaar bij Bon Ton Kappers. Blonderen kan schadelijk zijn voor je lokken, waardoor ze er vaak uitgedroogd uitzien. De BLONDME Bond Enforcing Technologie biedt een interne bescherming voor je lokken. Dankzij het krachtige succinezuur dat tijdens het oxidatieproces een beschermende laag rond de haarbruggen creëert, behouden je lokken hun kracht en elasticiteit. Het resultaat? Geen touwachtig haar meer!

Naast de kleurtechnologie, bevat Schwarzkopf Professional BLONDME de innovatieve Care Technologie met Bonding Technologie en Proteïne Complexen, die je blonde lokken voeden, herstellen en versterken. Hiermee behoud je jouw prachtige blonde look tussen salonbehandelingen door.

BLONDME is speciaal ontworpen voor verschillende haartypes en delicate haarstructuren, waardoor het verkrijgen van de felbegeerde koele blond kleur nu moeiteloos is. Niet alleen zorgt BLONDME voor geweldig haar, maar het zorgt ook voor een visueel aantrekkelijk resultaat.

Ontdek nu bij Bon Ton Kappers de alles-in-één BLONDME lijn, die alles biedt om je mooie blonde lokken te realiseren, te verzorgen en te onderhouden. Laat ons je alle details uitleggen!

BlondMe Schwarzkopf

R-TWO

Ontdek R-TWO, de perfecte oplossing voor extreem beschadigd haar en over behandeld haar, verkrijgbaar bij Bon Ton Kappers. Met de nieuwe transformatieve Double Bonding Technologie biedt deze veganistische haarverzorgingslijn onmiddellijk en diep herstel in slechts TWEE gemakkelijke stappen, afgestemd op de behoeften van jouw haar.

Chemische en fysieke overbehandeling van het haar kan leiden tot ernstige schade aan zowel de binnen- als buitenstructuur, waardoor het haar er dof, ruw, zwak en breekbaar uitziet, met verminderde elasticiteit. Bonacure R-TWO herstelt, reset, redt en vernieuwt het haar, zodat het weer gezond, glanzend en makkelijk hanteerbaar wordt.

Vertrouw op R-TWO voor ultiem herstel in de salon en voor jouw dagelijkse haarverzorging. Ervaar de kracht van de Double Bonding Technologie en herwonnen zelfvertrouwen in jouw haar!

R-Two producten bij BonTon KappersR-Two producten bij Bon Tin Kappers


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd