Nieuw in de Salon FIBRE CLINIX BONDING OILS

Haarolie, Schwarzkopf -

Nieuw in de Salon FIBRE CLINIX BONDING OILS

Ontdek de nieuwste innovatie in haarverzorging: de Fibre Clinix Bonding Oils, nu verkrijgbaar bij Bon Ton Kappers, zowel in de salon als in onze webshop. Deze opwindende toevoeging aan de Fibre Clinix-lijn biedt een extra dosis gladheid en voeding, met speciale formules die zijn ontwikkeld om aan de behoeften van fijn tot normaal en stug haar te voldoen.

Onze multifunctionele herstellende oliën zijn ontworpen om niet alleen het haaroppervlak te laten stralen, maar ook om diepgaande herstel- en preventieve voordelen te bieden voor de innerlijke haarvezel. Dankzij onze geavanceerde bondingtechnologie en het 5-Oil Complex, kunnen beide varianten van de Bonding Oils verschillende haartypes herstellen, versterken en verzachten.

Met maar liefst 5x de voeding van onbehandeld haar en de mogelijkheid om tot wel 93% van de haarbeschadiging te voorkomen, zijn onze Bonding Oils een revolutie in haarverzorging. Dit geldt met name wanneer ze worden gebruikt in combinatie met de Tribond Shampoo en Tribond-behandelingen voor fijn of stug haar.

Ideaal voor fijn haar: Bonding Light Oil

Voor diegenen met fijn tot normaal haar is er de Bonding Light Oil. Deze lichte, vloeibare textuur hydrateert zonder het haar te verzwaren en zorgt voor een onmiddellijke hydratatieboost. Het verbetert de doorkambaarheid, voorkomt gespleten haarpunten en haarbreuk, en biedt bescherming tegen hitte tot 230°C.

Pluizentemmer: Bonding Rich Oil

Voor stug haar is er de Bonding Rich Cream-to-Oil. Deze transformerende textuur verandert van een crème in een olie om pluis te temmen, definitie toe te voegen en de algehele handelbaarheid te verbeteren. Het geeft stugge haartypes een onmiddellijke voedingsboost, zorgt voor een gladde en glanzende afwerking, voorkomt gespleten haarpunten en haarbreuk, en biedt dezelfde hittebescherming tot 230°C.

Dus, of je nu op zoek bent naar meer glans of minder pluis, de Fibre Clinix Bonding Oils hebben voor elk haartype de perfecte oplossing. Haal ze nu bij Bon Ton Kappers en geniet van prachtig, gezond haar zoals nooit tevoren!


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd