Genomineerd voor de Coiffure Awards 2023!

Coiffure Awards 2023, Consumer Award -

Genomineerd voor de Coiffure Awards 2023!

We zijn ongelofelijk trots! Want op vrijdag 17 maart jl. ontvingen wij het fantastische nieuws dat we wederom zijn genomineerd in maar liefst 3 categorieën voor de 31ste editie van de Coiffure Award. Na onze 3 nominaties in 2022 hoopten we er natuurlijk wel op, maar als je het nieuws ontvangt geeft dat een heel goed gevoel. Tamara, Ton en Géromy zijn genomineerd voor: 

Het is super om te horen dat onze gedrevenheid, creativiteit en toewijding ervoor hebben gezorgd dat wij in de race zijn voor een van de 13 prestigieuze Coiffure Awards 2023. De Nederlandse en de Engelse vakjury heeft dit voor 2 van onze nominaties bepaald en tijdens het fantastische gala op op zondagavond 14 mei in Studio 21 Hilversum krijgen wij te horen of we ook daadwerkelijk hebben gewonnen.

Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland

 
 
Kapper: Tamara Souisa
Fotografie: Petra Holland
Visagie: Juliette den Ouden
Styling: Rowen Lammers
modellen: Jessica, Carmene, Noa en Tashera van In Between Models

Heren regio Zuid


Kapper: Ton Terburg
Fotografie: Petra Holland
Visagie: Juliette den Ouden
Styling: Rowen Lammers
Modellen: Sem, Daniel, Tom en Thomas van New Generation Model Management  

Bekijk hier alle nominaties voor Heren Zuid.

Consumer Award

Publieksprijs voor het beste kapsel

Geromy genomineerd Cosumer Award 2023

Kapper: Géromy  Pattipeilohy
Fotografie: Petra Holland
Visagie: Juliette den Ouden
Styling: Rowen Lammers
Model: Julia van In Between Models

Jij kan meestemmen  

Het Nederlandse publiek kan meestemmen voor de Consumer Award. Ieder jaar kun je jouw favoriete kapsel kiezen uit vierentwintig beelden. Je kijkt naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie en maakt je keuze. Onder alle stemmers zijn aantrekkelijke prijzen verloot zoals kaartjes voor de spectaculaire gala-avond van de Coiffure Award. Je kunt nu stemmen op onze Geromy. Dit kan je doen door naar een SMS naar 4004 te sturen met de tekst CA 10

Ook deze serie het vermelden waard

Ook Géromy stuurde een serie in voor nominatie waarvan 1 foto van Julia er uit is gehaald voor de Consumer Award. Maar de andere foto's willen we je niet onthouden!

Kapper: Géromy  Pattipeilohy
Fotografie: Petra Holland
Visagie: Juliette den Ouden
Styling: Rowen Lammers
Model: In Between Models

Coiffure  Award

Al 31 jaar is de Coiffure Award hét top event in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement, toen en nu, is de onafhankelijkheid. Het eerste gala vond nu precies 31 jaar geleden in Huis ter Duin plaats. De competitie is een bakermat geweest voor veel succesvolle kappers van deze tijd. Ilham Mestour, Hester Wernert-Rijn en Berni Ottjes hebben allemaal hun carrière zien groeien na het winnen van de meest toonaangevende kappersprijs van Nederland.

Wat is de Coiffure Award?
Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmode fotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Belang van de Coiffure Award voor de kappersbranche en dus voor jou!
De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren tezamen de meest toonaangevende modebeelden. Alle kappers halen hun inspiratie uit deze haarmode fotografiewedstrijd en vertalen deze trends naar hun salon. Met kennis van de allernieuwste trends en verzekerd van hoge kwaliteit, zorgt de kapper ervoor dat je met een kapsel de deur uitloopt waarmee je graag gezien wordt.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd