Genomineerd voor de Coiffure Awards 2022!

Coiffure Awards 2022, Tamara Sousia, Ton Terburg -

Genomineerd voor de Coiffure Awards 2022!

Op vrijdag 18 maart jl ontvingen wij het fantastische nieuws dat we zijn genomineerd in maar liefst 3 categorieën bij de 30ste editie van de Coiffure Award. 

Het is geweldig om te horen dat onze gedrevenheid, creativiteit en toewijding ervoor hebben gezorgd dat wij in de race zijn voor een van de 13 prestigieuze Coiffure Awards. De Nederlandse EN de Engelse vakjury heeft dit voor 2 van onze nominaties bepaald en tijdens het jubileum gala op op zondagavond 15 mei in Studio 21 Hilversum krijgen wij te horen of we ook daadwerkelijk hebben gewonnen.

Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland

Bon Ton Kappers Genomineerd Coiffure Awards Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland  Bon Ton Kappers Genomineerd Coiffure Awards Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland  Bon Ton Kappers Genomineerd Coiffure Awards Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland Bon Ton Kappers Genomineerd Coiffure Awards Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland
kapper: Ton Terburg
kapsalon: Bon Ton Kappers
fotografie: Paul van de Looi
visagie: Fleur Vroom
styling: Rowen Lammers

Heren regio Zuid

Bon Ton Kappers genomineerd Coiffure Award 2022 Heren regio Zuid Bon Ton Kappers genomineerd Coiffure Award 2022 Heren regio ZuidBon Ton Kappers genomineerd Coiffure Award 2022 Heren regio ZuidBon Ton Kappers genomineerd Coiffure Award 2022 Heren regio Zuid

Kapper: Ton Terburg
Kapsalon: Bon Ton Kappers
Fotografie: Paul van de Looi
Visagie: Fleur Vroom
Styling: Rowen Lammers

Bekijk hier alle nominaties voor Heren Zuid.

Consumer Award

Publieksprijs voor het beste kapsel

Genomineerd Consumer Award, Coiffure Award 2022

Kapper: Tamara Souisa
Kapsalon: Bon Ton Kappers
Fotografie: Paul van de Looi
Visagie: Fleur Vroom
Styling: Rowen Lammers
Model: Lois Peters
 

Jij kan meestemmen  ( stemming gesloten op 5 mei)

Het Nederlandse publiek kan meestemmen voor de Consumer Award. Ieder jaar kun je jouw favoriete kapsel kiezen uit vierentwintig beelden. Je kijkt naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie en maakt je keuze. Onder alle stemmers zijn aantrekkelijke prijzen verloot zoals kaartjes voor de spectaculaire gala-avond van de Coiffure Award. Je kunt nu stemmen op onze Tamara. Dit kan je doen door naar een SMS naar 4004 te sturen met de tekst CA 12

Coiffure  Award

Al 30 jaar is de Coiffure Award hét top event in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement, toen en nu, is de onafhankelijkheid. Het eerste gala vond nu precies 30 jaar geleden in Huis ter Duin plaats. De competitie is een bakermat geweest voor veel succesvolle kappers van deze tijd. Ilham Mestour, Hester Wernert-Rijn en Berni Ottjes hebben allemaal hun carrière zien groeien na het winnen van de meest toonaangevende kappersprijs van Nederland.

Wat is de Coiffure Award?
Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmode fotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Belang van de Coiffure Award voor de kappersbranche en dus voor jou!
De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren tezamen de meest toonaangevende modebeelden. Alle kappers halen hun inspiratie uit deze haarmode fotografiewedstrijd en vertalen deze trends naar hun salon. Met kennis van de allernieuwste trends en verzekerd van hoge kwaliteit, zorgt de kapper ervoor dat je met een kapsel de deur uitloopt waarmee je graag gezien wordt.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd