De beste hair stylers van good hair day

fohn, ghd, haarstylers, styler -

De beste hair stylers van good hair day

Het merk ghd sinds kort ook bij ons verkrijgbaar, deze Good Hair Day tools bestaande uit föhns, warmteborstels en stijl/krultangen zijn onmisbaar voor jouw perfecte look om thuis te gebruiken.

Ontdek nu een van de Good Hair Day (ghd) tools bij Bon Ton Kappers, een exclusief professioneel merk uit Engeland dat staat voor topkwaliteit en de behoeften van alle vrouwen met elk haartype vervult. Ons uitgebreide assortiment omvat o.a.stijltangen (stylers), föhns, krultangen, warmteborstels en borstels. Met de ghd-stylers creëer je moeiteloos perfect stijl haar, prachtige krullen en glamoureuze waves met een schitterende glans, dankzij de optimale temperatuur van 185˚C voor een perfect resultaat zonder haarbeschadiging.

Bij ghd draait alles om het verdedigen van schoonheid en we hebben één duidelijk doel voor ogen: alle vrouwen in hun kracht zetten, zodat ze al hun ambities kunnen waarmaken. Het succesverhaal begon in 2001 toen drie kappers uit Yorkshire een revolutionair haarstylingproduct in handen gaven van vrouwen over de hele wereld. Dankzij de loyaliteit van toegewijde stylisten werd ghd snel een cultfavoriet in Engeland en bracht het een revolutie teweeg in de manier waarop vrouwen elke dag een Good Hair Day kunnen hebben, zonder maandelijks naar de salon te hoeven.

Ghd veranderde het leven van miljoenen vrouwen wereldwijd en groeide snel uit tot een wereldwijd fenomeen. Dus ervaar nu zelf de magie van ghd bij Bon Ton Kappers en geniet van prachtig gestyled haar elke dag! Kom in de salon voor advies bij Theo onze grootste ghd fan of bestel het in onze shop.

Ons assortiment

GHD BORSTEL: Föhn je haar tot 80% droog en gebruik dan de ghd Ceramic Vented Radial Brush voor moeiteloos stylen. Deze borstel met soft touch handle en holle cilinder zorgt voor professionele resultaten.

ghd warmte glide borstel

GHD KRULTANG: Ontdek de ghd Curve Tong Soft Curl voor long-lasting, gezonder uitziende krullen. Met de klem en 32mm diameter creëer je volume en zachte krullen, zelfs bij lang haar. De koelblijvende punt maakt het gebruik gemakkelijk.

ghd krultangen

GHD STIJLTANG: Ervaar de veilige styling van ghd Platinum+ met 70% sterker haar, 2x meer kleurbescherming en 20% meer glans. De geavanceerde, hoogglans zwevende platen zorgen voor gladde, glanzende resultaten zonder schade.

ghd stijltang

GHD FOHN EN HOT BRUSHES: Zeg gedag tegen pluizig haar met de ghd Air Professional Hair Drying Kit. De ionentechnologie en krachtige motor zorgen voor een snelle salon finish. Kies voor een gladder resultaat met de ghd Glide Smoothing Hot Brush, die soepel vallend haar en een natuurlijke look geeft.

ghd fohn

GHD DUET STYLER: De nieuwe tech-beauty revolutie, de 2-in-1 heteluchtstyler van ghd. Transformeer nat haar naar gestyled haar zonder schade! Eenvoudig en snel, één tool voor steil, glad en glanzend haar met een prachtige glans tot wel 48 uur. Geschikt voor alle haartypes vanaf kinlengte.

ghs 2 in 1 stijlborstel


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd