Prijzen

Bon Ton Kappers betekent vakmanschap in precisieknippen. Het vaardig toepassen van haarverven en expertise in complete haarverzorging. Dit alles met als doel om ervoor te zorgen dat jij onze salon na ieder bezoek tevreden zal verlaten.

Voor alle haartrends en adviezen

Voor een complete verandering, een subtiele verandering of simpel onderhoud van je kapsel staan we tot je dienst. Het is mogelijk om een vakkundige make-up te ondergaan.
Ook voor trouwdagen of andere feestelijke gelegenheden verzorgen we haar en gezicht van bruid en genodigden in iedere gewenste stijl.

Wij geven passende advies over haarverzorging en föhnen zodat je zelf je haar thuis op een minimale manier kunt bijhouden. Ons dienstenaanbod en productlijn zijn zeer veelzijdig. Zonder dat het standaard is, maar naar wens, op maat én tegen voor jouw passende prijzen.

Wij hanteren binnen onze salon verschillende tarieven voor dezelfde behandelingen. Deze geven het (opleiding)niveau en de ervaring van de verschillende medewerkers aan. Natuurlijk mag u ervan vanuit gaan dat al onze medewerkers goed zijn opgeleid en gekwalificeerd. U kunt zelf kiezen door wie u gestyled wordt:

  • Ton Terburg, artistic creative director 
  • Masterstylistes Kelly en Brigitte
  • Topstylistes Sanne en Eva

Speciale studententarieven

Wil je hiervan gebruik maken? Geef dat dan duidelijk vooraf aan: kijk voor de prijslijst onder de tab Studenten/prijslijst Studenten.

LET OP!!  Vanwege de aanpassing van het BTW tarief en de reguliere verhoging zijn de vermelde prijzen op deze website niet actueel. Deze worden binnenkort aangepast.

*Prijzen knippen dames en kleuren zijn nog niet actueel, de overige prijzen zijn per 1-1-2020*

Bon Ton Kappers | Van Welderenstraat 10 | 6511 MK Nijmegen | Telefoon: 024 - 322 94 88 en 024 - 355 04 24